طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ خوشمزه
مواد لازم سوفله مرغ و قارچ :
• سینه مرغ ۴۰۰ گرم
• قارچ ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
• فلفل دلمه ای یک عدد
• تخم مرغ چهار عدد
• آرد ۲ قاشق مربا خوری
• شیر یک لیوان
• پیاز ۲ عدد
• کره ۵۰گرم
• نمک، فلفل قر مز و فلفل سیاه
• پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
• روغن ۱ قاشق
1. مرغ را با یک عدد پیاز و نمک بپزید و آنرا ریز ریز کنید. قارچ را ورقه ورقه و فلفل را ریزکرده و به مرغ اضافه کنید.
2. یک پیاز را ریز رنده کنید و با کره روی حرارت کمی تفت دهید بعد آرد سفید را اضافه و دوباره کمی تفت دهید دراین زمان نمک و فلفل قرمز وفلفل سیاه را در آن بریزید و آروم آوام شیر را اضافه کننید و به هم بزنید تا سس یک نواختی به دست آید حرارت را زمانیکه سس غلیظ شد خاموش کنید.
3- فر را روشن کنید تا گرم و آماده باش د و درجه آن را روی ۳۵۰ بگذارید.
4. سس را با مرغ و قارچ مخلو ط کنید.
5. پنیر پیتزا را رنده کنید .
6. در آخر سفیده و زرده تخم مرغ را ازهم جدا کنید وهر کدام را جداگانه بزنید تا زرده کاملاً رنگ روشن به خود بگیرد . دقت کنید سفیده حتماً بایستی پف کند و کاملاً پنبه ای شود.
7. زرده را روی سفیده بریزید و آرام با یکدیگر مخلوط کنید تا حدی که پف آن نخوابد بعد این مخلوط را روی مرغ و سس بریزید و با قاشق آرام به هم بزنید تا مرغ به آن آغشته شود.
8. ته ظرف پیرکسی را چرب کنید و کمی پنیر پیتزا بریزید و مایه سوفله را روی آن بریزید و سطح روی آن را صاف کرده و بقیه پنیر را روی آن بریزید و درپنجره اول فری که قبلاً گرم کرده بودید قرا دهید بعد از نیم الی سه ربع ساعت از فر در آورید تا سپری شدن این زمان نباید درفر باز شود از بیرون داخل فر را نگاه کنید و هر زمان روی سوفله طلایی شد فر را خاموش کنید. نوش جان