تبلیغات

طرز تهیه کباب شکم پر خوشمزه

طرز تهیه کباب شکم پر خوشمزه

طرز تهیه کباب شکم پر خوشمزه

پرس فان: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. خرده نان ها را در یک ردیف داخل سینی فر پخش کنید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فر تست کنید بعد بگذارید خنک شوند.

مواد لازم:

    نان ساندویچ 6 تکه (حبه شده)
    کره 6 قاشق غذاخوری
    پیاز 1/2 فنجان (خرد شده)
    کرفس 1/2 فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس)
    سیب 5 کیلوگرم (ورقه شده)
    شکر 75 گرم
    نمک 1 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
    مریم گلی 1 قاشق چای خوری (خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده)
    آویشن 1 قاشق چای خوری (خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده)
    جوز 1/4 قاشق چای خوری
    دارچین 1/16 قاشق چای خوری
    جعفری 1/4 فنجان (خرد شده)
    پیازچه 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)


مواد اولیه کباب :

    گوشت قرمز 4 تا 5 کیلوگرم (گوشت دنده با استخوان)
    نمک 1.5 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
    گوشت گوساله 150 گرم (فیله ورقه شده)


مواد اولیه سس :

    آب 1.5 فنجان
    ژله سیب 1/4 فنجان


طرز تهیه چاشنی برای داخل گوشت:

1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

2. خرده نان ها را در یک ردیف داخل سینی فر پخش کنید و آن ها را به مدت 15 دقیقه داخل فر تست کنید بعد بگذارید خنک شوند.

3. پیاز و کرفس را با کره داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم به مدت 4 الی 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس با سیب، شکر، نمک، فلفل، مریم گلی، آویشن، جوز و دارچین مخلوط کنید.

4. حرارت را کاهش دهید و به مدت 15 دقیقه درب قابلمه را ببندید تا سیب ها نرم شوند و خرده نان وجعفری و پیازچه را به آن اضافه کرده ومخلوط  کنید.

طرز تهیه کباب:

1. قسمت پایین فر را آماده کنید.

2. روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و آن را داخل یک ماهی تابه عایق حرارت قرار دهید و چاشنی را داخل شکم گوشت قرار دهید و بعد دور دنده های گوشت فویل بپیچید تانسوزند بعد استخوانهای قسمت پایین گوشت را با فیله ها بپوشانید و آن ها را با خلال دندان سفت کنید.

3. گوشت را داخل فر بریان کنید. بعدازنیم ساعت گوشت را بیرون بیاورید و روی چاشنی داخل شکم گوشت را با فویل بپوشانید و به مدت 2 ساعت و ربع الی 2 ساعت و 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.

4. گوشت را به یک تخته انتقال دهید و روی آن را با فویل بپوشانید به مدت 15 الی 20 دقیقه کنار بگذارید.

طرز تهیه سس:

1. چربی داخل قابلمه را بگیرید. قابلمه را بین دو شعله گاز قرار دهید و آب را اضافه کنید و آن را بجوشانید تا از حالت غلیظ و لعاب دربیاید وهم بزنید تا تکه های قهوه ای به روی آب داخل قابلمه بیاید. مایع را داخل یک صافی بریزید، تکه های جامد داخل صافی را دور بیندازید.

2. ژله سیب و آب داخل تخته ای که گوشت قرار دارد را به آب صاف شده اضافه کنید و آن را به مدت 4 دقیقه بجوشانید تا ژله سیب آب شود و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

3. تمام فویل ها را از روی گوشت بردارید و آن را کات کنید و با سس سرو کنید.(نوش جان)



این مطلب را به اشترک بگذارید

یاهو مسنجر فیس نما کلوب فریندفید ایمیل خوشمزه دیگ تویتر فیس بوک گوگل پلاس

تبلیغات سایت


ابر برچسب ها :
سحر قریشی عکس جدیدچالش به اشتراک گذاشتن عکس با مادر چیست؟عکس جدید نفیسه روشنجدیدترین عکس نفیسه روشنعکس سیروان خسروی جدیدجدیدترین عکس سیروان خسرویجدیدترین عکس میلاد کی مرامعکس جدید بهنام صفوی 93عکس اینستاگرام بهنام صفویجدیدترین عکسهای بهنام صفویجدیدترین عکس رضا عطاراننیوشا ضیغمی عکس جدیدنیوشا ضیغمیجدیدترین عکس نیوشا ضیغمیدانلود تیتراژ ابتدایی خانه سبز با دکلمه زنده یاد خسرو شکیباییدانلود آهنگ خانه سبز با صدای خسرو شکیباییدانلود آهنگ تیتراژ ابتدایی سریال خانه سبزدانلود تیتراژ کافه سوال رامین عبدالهیدانلود تیتراژ برنامه کافه سوال با صدای رامین عبدالهیدانلود تیتراژ ابتدایی برنامه کافه سوال با صدای رامین عبدالهیدانلود آهنگ کافه سوال با صدای رامین عبدالهیگفتگو مفصل با مهرداد نظری کاراکتر حسنیگفتگو با مهرداد نظریطرز تهیه سبزی پلو با ماهی خوشمزه مخصوص شب عیدطرز تهیه سبزی پلو با ماهی خوشمزهدانلود فیلم طرز تهیه سبزی پلو با ماهیدانلود سبزی پلو با ماهی به خانه بر می گردیمدانلود آشپزی به خانه برمی گردیم سبزی پلو با ماهیطرز تهیه کتلت عربیروش پخت کتلت عربی خوشمزه