آموزش طرز تهیه لازانیای مکزیکی خوشمزه
پرس فان: حتما لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب آن را 3 مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را 2 بار جوشانده، آبش را خالی کرده و بعد بپزید.
مواد اولیه برای 4 نفر :
لوبیا 400 گرم (قرمز یا چیتی)
نان 24 عدد (ذرت یا تست)
پنیر نیم کیلو (بدون چربی ریکوتا)
سس سالسا 400 گرم
ماست به میزان لازم (بدون چربی)
سیر 3 حبه
زیره به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
ذرت 200 گرم (پخته)
طرز تهیه لازانیای مکزیکی :
ابتدا لوبیا را در ظرفی مناسب پخته و بعد آن را له میکنیم و مقدار خیلی کمی را برای تزیین برمی داریم. سیر، فلفل قرمز و زیره را به لوبیا له شده اضافه می کنیم . سینی فر را چرب کرده و روی آن سس سالسا می ریزیم و یک لایه نان ذرت قرار داده و روی آن لوبیا و ذرت می ریزیم و روی آن مجددا سس سالسا می ریزیم و لایه دیگری نان ذرت قرار می دهیم و روی آن یک لایه پنیر بدون چربی ریکوتا و یک لایه سس سالسا، به ترتیب قرار می دهیم . در پایان یک لایه نان، لوبیا، ذرت و روی آن زیره می پاشیم . ماست بدون چربی را روی آن ریخته وباقیمانده سس سالسا را روی آن پخش میکنیم . آن را بدون درپوش ، به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ، با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت داخل فر قرار می دهیم. بعد از آماده شدن مقداری لوبیا و ذرت رابه عنوان تزیین روی آن می گذاریم.
نکات مهم :
1) این غذا با نان تست خیلی خوب نمیشود ولی اگر نان ذرت نداشتید از نان تست استفاده کنید.
2) لوبیا چیتی این غذا را خوشمزه تر میکند تا لوبیا قرمز.
3) حتما لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب آن را 3 مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را 2 بار جوشانده،آبش را خالی کرده و بعد بپزید.