طرز تهیه فتوچینی با سس سیر و ریحان خوشمزه
مواد لازم (برای ۵ نفر):
فتوچینی یک بسته
ژامبون ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز یک عدد
سیر ۲ حبه
مایونز ۲ قاشق
خامه ۱۰۰ گرم
ریحان به میزان دلخواه
نمک، فلفل، آویشن به مقدار لازم
کره به میزان لازم
طرز تهیه توچینی با سس سیر و ریحان:
1. یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و روی شعله بگذارید تا آب آن به جوش بیاید. سپس فتوچینیها را در آب ریخته و اجازه دهید تا نرم شوند. مدت زمان نرم شدن فتوچینی دو برابر ماکارونیهای رشته ای است.
2. بنابر این برای بیرون آوردن آنها از آب عجله نکنید و اجازه دهید حداقل ۱۵دقیقه بجوشند. برای این که رشتهها به هم نچسبند، درآب نمک و روغن بریزید.
3. بعد از آن که فتوچینیها نرم شدند، آنها را آبکش کرده و روی آن کمی روغن بریزید تا در زمان سرد شدن در آبکش بهم نچسبند. حالا پیاز را خلالی کرده و با کمی روغن تفت دهید. سیر را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید. در فاصلهای که سیر و پیاز سبک میشوند، ژامبون ها را به صورت رشته ای ببرید و در ظرف دیگری با کره سرخ کنید. گوجه فرنگیها را که بهتر است گوجه گیلاسی باشند، خرد کرده و با نمک و فلفل به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. سپس اجاق را خاموش کرده و اجازه دهید ترکیب گوجه و پیاز و سیر کمی از داغی بیفتد.
4. سپس سس مایونز، خامه و ژامبون ورقه ای را به آن اضافه کرده و هم بزنید. پودر آویشن راهم اضافه کنید و ریحان را درشت خرد کنید و روی آن بریزید.
5. حالا فتوچینیها را در تابه ریخته و بدون اضافه کردن روغن کمی تفت دهید و وقتی گرم شد، آنرا در ظرف ریخته، سس را روی آن بریزید. در صورت تمایل میتوانید کمی پنیر گودا روی پاستا رنده کنید.